1-daagse Workshop
Dreamspell / 13-Manenkalender
Afstemmen op 4e dimensionele Tijd

Op veler verzoek wordt deze workshop eindelijk eens gegeven in Friesland. De verschillende workshop-onderdelen werken als een initiatie op zieleniveau, maar geven je vooral tools en inzicht in je dagelijkse werkelijkheid.

Vaak hebben mensen wel boeken gelezen over- of gehoord van de universele 13-Manenkalender, maar vinden de informatie moeilijk 'te begrijpen'. Dat is logisch, want deze informatie verloopt het beste via mondelinge overdracht. Hierdoor wordt het ook beter in het celgeheugen opgeslagen, waarna het (in je eigen tempo) geïntegreerd kan worden.

Het gebruik van een 13-Manenkalender maakt dat je je weer verbindt met de natuurlijke ritmes. Deze kalender van 13 maanden van 28 dagen houdt op natuurlijke wijze de tijd bij, verbonden met natuurlijke cycli van de Aarde met haar Maan en Zon. Het helpt ons meer af te stemmen op de bron en om data chronologisch te verankeren. Elke dag wordt geïnformeerd door de galactische signatuur van de dag: een combinatie van een Maya-zonnezegel en een galactische toon. Een soort energie-weerbericht van wat er ‘in de lucht hangt’.

Belangrijk is natuurlijk om de 'bouwstenen' te leren kennen; het ABC of de taal van de kalender. We doen een Maya-begroetingsceremonie, uitleg van de 13-Manenkalender: hoe volg je de kalender en wat zijn de toepassingen; de energieën van de 20 Zonnezegels en 13 Tonen van de Tzolkin leren kennen middels muziek, beeld, beweging en affirmaties; de relaties van de kleuren; de kinpartners (je hulpkrachten) en onze eigen plek binnen het grote geheel. De dag wordt altijd afgestemd op de deelnemers van deze dag.

Door de verschillende elementen met elkaar te combineren, ontdekken we allerlei verbindingen met de ander, gebeurtenissen in je eigen leven en de maatschappij. We zullen vooral praktisch en speels te werk gaan, zodat je de ritmes en relaties kunt herkennen van de verschillende levenscycli, zelf de dagelijkse energie leert duiden en de synchroniciteit van gebeurtenissen binnen je dagelijks leven leert ontdekken. En er is natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen!

Datum:

Tijd :
Zaterdag 7 juli 2012
Kosmische Schildpad Maan, dag 11 / Gele Magnetische Zon / 1 AHAU
10:00 - ±17:00, vanaf 9:30 ontvangst.
Locatie:

In de woonruimte van Miranda de Boer in Heerenveen.
Na aanmelding ontvang je het adres en een routebeschrijving.
Prijs:

64 euro, incl. handgemaakte persoonlijke galactische horoscoop, uitgebreide lesmap, 13-Manenkalender, koffie en thee. Lunch zelf meenemen.
Info:

Maximaal 7 deelnemers.  
Vooraf inschrijven (ivm galactische horoscoop en lesmaterialen).
Inschrijven:Door €14 (of het volledige bedrag à €64) over te schrijven op giro 5230957 t.n.v. ANATANA, Eindhoven. De rest kan contant worden voldaan vóór aanvang van de workshop. Graag je gegevens doorgeven, bij voorkeur met het inschrijfformulier via de mail of telefonisch bij Marjon040-2113969, info@PAN-Holland.nl of bij Miranda. Inschrijven kan t/m maandag 2 juli (13.6 / 9 Adelaar)

Marjon Beukering (1959) heeft in 1999 in Chili deelgenomen aan het eenmalige 7-weekse ‘Earth Wizards Seminar’ m.b.t. de Wet van Tijd, geleid door José en Lloydine Argüelles en leeft al ruim 13 jaar met de Universele 13-Manenkalender als basis. Ze geeft individuele orakel-readings en cursussen op maat, is een vraagbaak op allerlei gebied, gaf (o.a. met Peter Toonen) en geeft workshops in binnen- en buitenland om mensen wegwijs te maken in het begrijpen van de verschillende tijdscodes. Ze is initiator en voorzitter van PAN-Holland, vertaalt en verspreidt verschillende mailings met uitleg over de huidige dag, kalendermaan en periode, en ontwikkelt tools zoals een Boek van Kin, een 13-Manen agenda en een zakboekje met 13-Manenkalender.